Voor mij staat aandacht, iemand leren kennen en mij verplaatsen in de ander altijd centraal in mijn behandelingen. Omdat ik geloof dat ik vanuit daar iemand echt zie en een behandeling kan geven die past bij deze persoon. Dit zie ik als mijn basis voor de therapie.

Ik heb een rustig karakter en hou van humor. Deze eigenschappen zet ik in om ruimte te geven aan de patiënten om te ontdekken wat voor hem/haar belangrijk is. Ik ben praktisch van aard en hou ervan om aan de slag te gaan met datgeen wat iemand vanwege lichamelijke klachten niet of moeilijk kan, weer makkelijk(er) te maken.

Het behandelen van ouderen vind ik in het specifiek erg leuk. Omdat ik juist bij deze doelgroep vaak zie dat ik veel voor hen kan betekenen. Door samen te oefenen durven mensen weer alleen naar buiten te gaan,  zijn mensen minder bang om te vallen, kunnen zij weer deelnemen aan activiteiten die voor hen belangrijk zijn. Dit zie ik als heel waardevol. Daarnaast vind ik het heel zinvol om te zien hoe iemand thuis beweegt. Waar mensen tegen aan lopen en wat er eventueel mogelijk is in aanpassing of hulpmiddelen in huis. Het leven kan vaak een stuk makkelijker en aangenamer dan we zelf soms denken.

Ik geloof in het belang van regie over eigen leven en zelf beslissingen maken die passen bij de persoon en levensfase waarin iemand zich bevindt. Als oefentherapeut sta ik hier naast om dit goed te begeleiden. In mijn behandelingen betekent dit dat iemand zelf nadenkt over oplossingen en waar hij/zij aan wilt werken. Samen met mijn kennis en ervaring vloeit hier een op maat gemaakt behandeling en behandelplan uit.
Regie over hoe ik mijn werk vormgeef vind ik belangrijk en dat heb ik hier bij Abcesar. Iedereen kan en mag hier zijn wie hij is.

De waarden die ik op professioneelvlak nastreef, streef ik ook op persoonlijkvlak na. Voor mezelf en voor mijn gezin. Aandacht, ruimte, rust, humor, zelfregie en liefde voor jezelf en de ander.

Tijd met mijn gezin doorbrengen, wandelen, hardlopen, borrelen, series en films kijken is de manier waarop ik mij ontspan en oplaad.
Zo kan ik met aandacht en energie mijn werk doen maar ook thuis mijn aandacht en energie hebben voor mijn gezin en de mensen die dichtbij mij staan.

En we hebben er nog meer…